Flippin burgers

Sliders foodtruck

Lådan

Dogfood

Välkommen!

Här hittar ni info om Flippin' Burgers och våra andra enheter LÅDAN, Dogfood och Sliders foodtruck. Under Om oss kan ni läsa mer om vår filosofi, vad vi tror på och hur vi jobbar. Följ oss även på instagram eller facebook om ni vill.

Vad är LÅDAN?En öllada och en matlåda

LÅDAN / Luntmakargatan 63

Så vad är LÅDAN? En hall, ett häng, en hybris. Eller i alla fall hybrid: av bar och bakficka; sliders och spontanitet; volym och värme; stoj och stringens. Hoppas vi.
Vår tolkning av en brewpub utan bryggeri, ett truckgarage utan truck. Men med grym lokal hantverksöl och streetfood från grunden. Ryggraden är våra sliders men vi gör lite vad vi känner för.

Läs mer

Slip slidin’ your wayKött. Bröd. Ost. Truck.

Sliders foodtruck

I vår foodtruck gör vi Flippin-burgare i slidersformat. Just nu har trucken säsongsvila och vi tar emot bokningar igen till våren. Men kom gärna ner till LÅDAN så länge där vi också serverar våra sliders.

För mer info om trucken och var vi kommer stå, följ oss på Instagram.

Kom och käka hos oss i Vasastan

Maps marker Map

Observatoriegatan 8 113 29 Stockholm

Mån-Tors: 16-22
Fre: 11-22
Lör-Sön: 12-22

Läs mer

Obs! Vi tar inga bokningar, det är bara att komma in.

Flippin’s filosofiVad vi vill och varför

Hur allting började

Här kan ni läsa vår historia om hur allting en gång började, vad vi har för filosofi med det vi gör och vad vi tror på när det kommer till djuren som ger oss vårt kött och människorna som jobbar hos oss. Jobb, pressinfo, FAQ och lite annat hittar ni också här.

Läs mer

Flippin' BurgersHamburgare från grunden

Flippin book

Flippin' BurgersHamburgare från grunden

“Det finns inga hemligheter med en bra burgare. Det handlar bara om köttet och brödet”

I vår kokbok ”Flippin Burgers – hamburgare från grunden” delar vi med oss av vad vi lärt oss om hur man gör riktiga burgare från grunden. Den finns att köpa i bokhandeln, på nätet och i restaurangen.

Läs mer