Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Då var vi här då

March 22, 2012

Jaha mina vänner då var det dags. I morgon öppnar vi äntligen. Jag har lite för mycket i huvudet och att göra för att verkligen ta in att det är så. Tänkte skjuta upp känslor och reflekterande till lördag natt när vi vet hur våra första två dagar har förlöpt. Grymt kul ska det bli hursomhelst.

Några praktikaliteter. Någon hemsida i dess rätta bemärkelse har vi inte än som ni ser. Jag har inte hunnit titta på den föreslagna dummyn helt enkelt. Och jag tror den senaste veckans förvirring med flytt av datum och presentkortsbokningar och fria bokningar samtidigt som vi inte tar bokningar och ja, ni hör ju, det har förvirrat för att inte säga irriterat en del av er. Vilket jag förstår.

Men nu råder enkelhet. Vi öppnar i morgon kl 17 och stänger 22. På lördag öppnar vi kl 17 och stänger 22. Söndag har vi stängt. På måndag öppnar vi kl 17 och stänger 22 och sen rullar vi på så, mån-lör kl 17-22.

Vi tar inte emot bokningar eftersom vi vill prova drop-inmodellen. Skulle det visa sig att det inte funkar är vi inte sämre än att vi kan ändra oss. Men för nu inga bokningar.

Alkoholtillstånd beviljas i början av april.

Nu – för sista gången – kör vi!

Bloggarkiv