Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Flippin’ Beta

January 27, 2012

Tiden går och jag är väl den enda som önskar att januari varade ett par veckor till. Samtidigt kan jag inte vänta tills jag får sätta händerna i lokalen och börja göra det vi är här för att göra. Det dyker upp många frågor kring öppning och jag har velat fram och tillbaka mellan att sätta en deadline och jobba mot det med risk att floppa eller låta det vara lite flytande med risk att det flyter iväg. Det blir ett mellanting.

Den 13/2 får jag tillträde och som jag nämnt tidigare har mitt mål varit att öppna en månad efter det. Jag kommer lägga ett par veckor att komma i ordning och eftersom jag inte ska göra om allt för mycket så hoppas jag hålla det. Därefter tänkte jag ta en vecka att provköra alla grejer och kanske tvinga dit mina nära och kära för de första fumlande och trevande försöken.

Veckan därefter, den som börjar med den 5/3 siktar jag på att öppna en beta-version för alla ni som bidragit på fundedbyme. Jag kommer informera mer om det strax och ordna en bokningsfunktion där alla med presentkort kan boka sig plus en kompis men min tanke är att ta emot ca 30 personer per kväll den veckan och provköra. Så antingen blir det först till kvarn eller så kommer de tio närmast sörjande men tanken är att ni som vill får bli mina försökskaniner helt enkelt.

Det exakta öppningsdatumet får fortfarande flyta lite men om allt går som det ska på vägen så är målet att köra igång på riktigt veckan därefter, alltså runt mitten av mars. Det kommer fortfarande vara lite beta, bl a eftersom serveringstillståndet för alkoholen kan beviljas tidigast i slutet av mars, men nånstans måste man ju bara bestämma sig för att köra.

Till sist en glädjande nyhet för er som undrat om milkshake. Jag har fått med mig Ben & Jerry's på tåget så det är med viss stolthet jag kan meddela att våra shakes kommer att göras på B&J's skopglass. Till efterrätt kommer även deras shorties att finnas för den som hellre käkar glassen rakt-upp-och-ner.

Det var det.

Bloggarkiv