Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Hur gör vi nu då?

March 14, 2012

Efter nyss beskrivna horribla debacle som man skulle säga i hockeyvärlden – visst är det härligt när hockeyslutspelet drar igång och man får höra sådär lagom tilltagna förstärkningsord i så där lagom livsavgörande frågor – så är frågan hur gör vi nu?

I ena hörnan en samling stukade burgarentusiaster som blivit lovade beta-vecka och i andra hörnan ett gäng som på fullt allvar försöker haka presentkort för att de inte kan vänta till måndag. Ni är för härliga allihopa och vi vore ju inget utan er. Men vi måste välja en väg och det mest rimliga tycker jag är att vi flyttar över de som bokat tor-lör till kommande vecka så ni får en ny chans mån-ons. Exakt hur vi löser det får jag återkomma om snart.

Baksidan av det är att vi måste skjuta lite på öppningen. Med tanke på oflytet nyss så lägger vi in en säkerhetsmarginal på en dag på torsdag och öppnar för ALLA på fredag den 23/3. Trist, omständligt och onödigt men det måste få bli så tyvärr. Om vi inte har öppnat på fredag den 23/3 rekommenderar jag samtliga att sluta läsa den här bloggen. Så där. Nu har jag surrat mig hårdare än Odysseus och de enda sirener vi lär höra om det spricker är brandbilens färd mot en nedbränd lokal.

Bloggarkiv