Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Jag är ju även resebyrå…

May 12, 2011

Kort update. Klockan är halvtvå på natten lokal tid och jag sitter på hotellrummets balkong och skriver. Nedanför en upplyst pool, trettio meter bort Stilla havets vågor. I magen: burgare från Five Guys. Inget att klaga på således förutom att jag inte hunnit skriva nåt inlägg.

Större delen av dagen har gått åt till att boka hotell, flyg och hyrbil för den kommande tiden. Min ambition är minst ett inlägg om dagen i snitt och gärna mer än det så jag ska speeda upp så snart jag är på väg igen.

I morgon blir det ett inlägg om In'N'Out som slank ner igår och därefter Five Guys som sagt. Två kedjor som kan göra anspråk på de flesta listor över USA:s bästa burgare. Vi hörs!

Bloggarkiv