Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Ombokning för de med presentkort som var bokade tor-lör i förra veckan

March 17, 2012

Nu kan de som hade bokat in sig i förra veckan från torsdag till lördag boka om sig för ny tid måndag – onsdag den kommande veckan. För att det ska bli juste mot alla så ber jag er som har kvar ert presentkort men som inte var bokade förra veckan att inte boka in er nu utan vänta till öppningen på fredag den 23/3. Presentkorten kommer gälla så länga Flippin lever så det är ingen fara med det. Ombokningen nu gäller alltså bara de som var bokade de tre sista dagarna förra veckan.

För nytillkomna läsare så vill jag förtydliga att detta inte handlar om någon v.i.p-grej eller liknande utan om en möjlighet att få ge något tillbaka till alla dem som trodde på Flippin' Burgers när det bara var en idé och köpte presentkort via fundedbyme.se.

Jag skulle så klart vilja ta emot er alla redan ikväll men vi får försöka lösa det så här i stället. Så, om ni var inbokade förra veckan torsdag-lördag och har ett presentkort så är ni välkomna att boka om er nu. Jag förstår att det kommer vara vissa av som inte kan nu, och som kunde då, men tyvärr kan vi nog inte göra så mycket åt det när det blev så här. Vi får ses efter öppningen istället.

Vi öppnar för alla på fredagen den 23/3 kl 17.

Bloggarkiv