Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Presentkort

January 19, 2012

Det börjar komma fler och fler frågor om presentkorten från Fundedbyme. Jag har bara fått snälla, lite nyfikna funderingar om var de tog vägen så innan dessa övergår i mer frustrerade vem-tror-han-att-han-är-funderingar vill jag bara understryka den tacksamhet och det stöd jag känt från alla er som var med och bidrog och alla ni som hört av er i efterhand med önskan om att göra det samma. Det är verkligen inte min mening att frånvaron av presentkorten ska ses som att jag tar lättvindigt på ert stöd och engagemang.

Jag hade från början hoppats att skicka ut dem i någon form av närhet till att åtminstone lokalen var klar. I takt med att den processen växlat mellan varmt och kallt har presentkorten varit nära och längre bort. I vissa perioder har jag inte hunnit med, det får väl också erkännas.

Sedan ett tag tillbaka har jag äntligen börjat dela ut och skicka i väg dem men många av er har fortfarande inte sett röken av dem. Som plåster på såren tänkte jag sätta upp alla era namn i små mässingsplaketter med snirklig stil på en tavla med rubriken guldsponsor säsongen 2011/12. Eller mer bokstavligt – jag skulle bli väldigt glad om ni ville signera kaklet när ni dyker upp.

På tal om er hjälp så får ni gärna sprida ordet i bekantskapskretsen att vi söker personal. Bakgrund inom branschen är så klart meriterande men eftersom branschen inte direkt kastar justa burgare på oss är det viktigaste ett genuint matintresse och en skön personlighet. Som ni själva med andra ord. Fast yngre… Närå, DO kan ta det lugnt, jag signade på min gudmor, 67 år, igår så det kommer bli ett visst spann. Intresserade kan skicka cv och ansökan till jdub@live.se.

Höres…

Bloggarkiv