Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Presentkortsvecka 12/3 – 17/3

March 10, 2012

Som ni ser till höger här på sidan finns det nu en knapp där de med presentkort från insamlingen på fundedbyme.se i höstas kan boka bord för den kommande veckan med start i morgon måndagen den 12/3 (t o m lör 17/3). Det blev alldeles för kort varsel men dag-för-dag är lite symptomatiskt för det här företaget just nu så jag hoppas ni har överseende.

Vi har satt taket till 30 personer per kväll så får vi se hur många vi blir. Tänk därför på att boka er plus en plats till för den ni tänker ta med (bokningsfunktionen tillåter varje person att boka 2 platser). När det gäller öppettider så kör vi mellan 17 och 22 så ni som har bokat kan komma när ni vill under den tiden.

Vi kommer att erbjuda samtliga burgare men ingen korv än tyvärr, i alla fall inte de första dagarna. Vi hoppas också kunna köra pommes men lite elstrul riskerar att begränsa den biten. Om så är fallet slänger vi med en milkshake på er presentkortsmeny istället. Om någon har invändningar mot det så löser vi det så klart. Som ni märker är det som sagt lite Beta över Flippin B fortsatt men det viktigaste är ju ändå burgarna. Tycker vi i alla fall.

När blir det allmänhetens åkning då? Vi slår äntligen upp portarna kl 17 måndagen den 19/3. Välkommen!

Ps. Snart kommer bilder och kanske någon betraktelse från sista renoveringsveckan och smygpremiären i onsdags. Ds.

Bloggarkiv