Blogg

I samband med burgarresan till USA i maj 2011 startades bloggen Flippin' Burgers som var aktiv t o m öppningen av restaurangen i mars 2012. Bloggen låg på dåvarande Magasin Morbergs hemsida och skildrade burgarresan, crowdfundingkampanjen och uppstarten av restaurangen. Nedan finns det första blogginlägget samt resterande inlägg samlade i en historik.

Tuggmotstånd…

May 17, 2011

Tuggmotstånd…

Egentligen skulle vi vara i Daytona Beach vid det här laget, nästan halvvägs till nästa stopp som är Atlanta. Men det har varit en dag med lite strul så istället sitter jag i en telefonkö och försöker be snällt om att få boka av hotellet utan kostnad. Japp, lycka till med det. Jag ska inte tråka er med detaljer men den stora missen för dagen var att Michales Genuine Food bara serverade sin burgare till lunch. När vi insåg det satt vi redan vid bord med bokat hotell i Daytona fyra timmar norrut och klockan började röra sig mot halvåtta på kvällen. Så vi bokade lunch i morgon och åkte tillbaka till South Beach och ska snart iväg för en sen burgare (runt halvelvasnåret på Burgers & Beer joint. Men jag återkommer senare ikväll (lokal tid) med fler inlägg.

Det har blivit Kobeburgare, grillkväll hemma hos två Miami-tjejer, Le Tub och Latin Burger sen vi hördes sist så det finns en del att fördjupa sig i! Tack också för alla kommentarer – jag svarar så snart jag hinner!!

(Bilden under är från en telefonstolpe i Kalifornien full med tuggummin som får illustrera dagen)

Bloggarkiv