Vad är Lådan? En öllada och en matlåda

Var? Luntmakargatan 63
När? SUMMER HOURS! (veckan 24-33: TIS-TORS 17-23 / FRE-LÖR 17-24
NORMAL HOURS:
Tis 17-22, Ons-Tors 11-14 & 17-22,
Fre 11-00, Lör 12-00
Hur? @ladansliders
Boka bord? Bara drop in men vi har mååånga platser och massa långbord
Stora sällskap? +30 pers - maila ladan@flippinburgers.se
Vegan? We got u covered
Glutenkänslig? Vi löser det
Aktuell meny? Kika insta

Om vi var en PR-byrå skulle vi kalla det för en urban lada. En box där vi tänkt utanför men ändå hållit oss inom. En rörig skrivbordslåda med idéer som kan hamna som en skiss på menyn ena kvällen för att nästa vara utsuddad. Där hela konceptet är gubben i sin egen låda. Eller gumman.

Gulddrakenominerad för Årets bar. Guldgloben i Metro för Årets snabbmat. Fin kombo tycker vi. Läs här vad DN och Nöjesguiden tyckte om Lådan:

http://www.dn.se/pa-stan/ata-u... http://ng.se/recensioner/krog/...

En gång för längesedan - eller i alla fall för snart fem år sedan – hade vi en liten låda. I ett hål i en vägg. Vid en strand på Kungsholmen. Som gjorde burgare. Så skulle det alltid vara. Men så blev det inte. 

Under de följande åren är nog den vanligaste frågan vi fått: och vad är nästa steg. Näst vanligaste: när ska ni öppna ett till Flippin. Med en envishet gränsande till idioti svarade vi alltid samma sak. Det finns inget nästa steg. Det ska vi inte. 

Det är inte en hållning vi koketterar med, faktiskt inte alltid funderat så mycket på. Det har bara känts naturligt. Flippin var från början tänkt att bara få vara vad det är och det tror vi fortfarande på. Det känns fortfarande naturligt. Men vi kanske kunde göra något mer.

Vi tänker oss LÅDAN lite som en bakficka till Flippin. Ett garage där vi parkerat vår truck och byggt en bar i ett hörn. Rent fysiskt var det faktiskt ett gammalt garage en gång. Därefter förvridet av decennier som buffékrog. Sedan förvandlat av oss till en grushög och till sist ihopsnickrat till en låda. 

Nu har vi inte parkerat någon truck därinne – se det mer som en vision - men något motsägelsefullt är vår nya bakficka ungefär dubbelt så stor som Flippin. Vi tänker emellertid att vi inte fått hybris. Vad vi tänker mer konkret? Följ oss på instagram på @ladansliders eller kom ner och kika.

För att komma i kontakt med ansvarig på LÅDAN går det fint att mejla ladan@flippinburgers.se 

Lådan Summer19 Eng
Ladda mer