Sliders

I vår foodtruck kör vi slidersversionen av Flippin's burgare och vi hoppas att ni som gillar oss känner igen er men samtidigt får någonting lite annorlunda.

Slip slidin' your way

När vi drog igång trucken 2015 hade vi känt ett tag att det vore kul att hitta på någonting mer i burgarväg men samtidigt var vi inte lockade av att öppna fler Flippin-restauranger. Det skulle inte kännas särskilt kreativt att bara försöka göra om allting igen på en ny plats. Vi ville hålla på vår filosofi om att inte allting behöver bli kedjor för att utvecklas. 

Istället togs ett första, lite lagom steg med vår foodtruck som går under namnet Sliders. I den kör vi slidersversionen av Flippins burgare. Populärt används sliders i betydelsen små hamburgare – de är små och heter sliders för att de slajdar direkt ner i magen - eller för att ta en annan version av historien: för att de en gång tillagades i amerikanska flottan och slajdade runt på stekbordet i hård sjö.

Foto-2015-10-23-14-57-04

Våra sliders utgår från våra rötter och det vi tror att vi kan, så de görs från grunden på samma vis som burgarna på Flippin' Burgers. Vi maler med samma teknik och formar dem för hand på samma sätt. På stekbordet skiljer det sig lite där vi pressar burgarna i restaurangen medan vi smashar våra sliders helt platta. Givetvis bygger vi våra sliders på vårt ekologiska Flippin-bröd och av kött med samma ursprungs- och kvalitetskrav som i restaurangen. Våra sliders serverar vi även på vårt fiktiva truckgarage LÅDAN.

För eventförfrågningar och bokning av trucken mejlar ni sliders@flippinburgers.se.